Villa Kiralamanın Güvenli Adresi: Kaşta Villam

 Yaz tatili için herkes farklı seçeneklere yönelebiliyor. Villa tatili de bu seçeneklerden biri. Yaz tatili ya da senenin herhangi bir dönemi için konaklamayı tercih ettiğiniz villalarda sorunsuzca dinlenmek ve eğlenmek istediğinizi biliyoruz. Sunulan imkanlar, güvenli tatil imkanı, konforlu konaklama alanları, beklentileri karşılayacak donanım ve uygun fiyat garantisi tatilinizi sorunsuz yaşamanızı sağlayacak önemli faktörlerdir. İşte, bu noktada “Huzurlu tatilin adresi” Kaşta Villam yanınızda.


Kaşta Villam Antalya’nın gözde tatil beldelerinde sizlere doyasıya bir tatil yaşatmayı hedefliyor. Portföylerinde bulunan birbirinden farklı onlarca seçenek ile Kaş kiralık villa ve Kalkan kiralık villa için zevkinize uygun villa tipini bulmanızı sağlıyor. Titizlikle geliştirilen portföyde lokasyon ve villa tipi bakımından pek çok seçenek bulunduğu gibi kiralık apartlarda ekonomik yaz tatili yapmak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Özellikle son dönemlerin yükselen yıldızı balayı villaları ile çiftlere unutulmaz ve masalsı bir balayı yaşatmayı hedefliyor. Kaşta Villam özel ve profesyonel ekibiyle pek çok villa tipi için de tıpkı balayında olduğu gibi rüyalarınızdaki tatili yaşatmak için çalışıyor. Yaşam tarzına uygun bir tatil yapmak isteyenlere muhafazakar villa, çocuklu aileler için ailelere uygun villa, lüks bir tatil arayanlara ultra lüks villa, keyfine düşkün olanlara ise jakuzili villa tipleri ile hitap ediyor. Bunun yanı sıra denize sıfır villa, doğa içi villa ve korunaklı villa gibi pek çok villa seçeneği ile en rafine zevklere bile cevap vermeyi ihmal etmiyor. 

Kaşta Villam Hangi Özel Hizmetleri Sunuyor?

Tabi ki villa tatilinin olmazsa olmazlarından biri firmalar tarafından sunulan özel hizmetlerdir. Kaşta Villam bu konuda da sizi büyüleyecektir. Farklı ihtiyaçlara cevap vermek için yola çıkan firma tatilinizi kusursuz geçirmenizi sağlamaktadır. Firmanın sunduğu konforu şu hizmetleri anlatarak açıklayabiliriz;

  • Araç Kiralama: Araç kiralama hizmeti ile havaalanı çıkışında ya da villanızda kiralık aracınız sizin için hazırlanmaktadır. 

  • Özel Bakıcı: Kim demiş çocuklu aileler tatil yapamaz diye? İhtiyaç duyduğunuzda Kaşta Villam değerli çocuklarınız için özel çocuk bakıcısı hizmeti sunmaktadır. Size sadece dinlenmek ve tatilin tadını çıkarmak kalır!

  • Özel Hizmetli: İhtiyaç duymanız halinde sizin için özel temizlik görevlisi hizmeti sunulmaktadır.

  • Aşçı: Tatile gidip yemek ile uğraşmak istemeyenler için Aşçı hizmeti sunulmaktadır. İstediğiniz günlerde sabah kahvaltısı ve öğle yemeği için benzersiz lezzetler profesyonel aşçılar tarafından yapılmaktadır.

  • Balayı Süslemesi: Balayı tatilinin olmazsa olmazı süslemelerdir. Talebiniz doğrultusunda Kaşta Villam sizin için özenle süsleme yapar ve romantik balayı tatilinizi taçlandırır.

  • Bebek Yatağı ve Mama Sandalyesi: Bebek yatağı ve mama sandalyesi talebiniz halinde sizin için villaya getirilmektedir. 

  • Özel Güvenlik: Sertifikalı güvenlik görevlileri talebiniz doğrultusunda organize edilmektedir.


Küçük detaylar gibi gözüken pek çok şey tatilinizi güzelleştirecek noktalardır. Kaşta Villam bu yüzden özenle çalışarak beklentilerinizi karşılar. Güvenli bir villa kiralama adresi arıyorsanız https://www.kastavillam.com/ adresini ziyaret ederek kendinize uygun villa seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Uygun fiyat garantisi ile sunulan villalar hakkında detaylı bilgi almak için ise 0850 2550836  ve 0532 4255895 hatlı numaralardan Kaşta Villam ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz 0532 4255895 numaralı WhatsApp destek hattından iletişime geçebilirsiniz.


kaynak:https://www.kastavillam.com/


Yorumlar